ingen rubrik...

... för vad äre för dag? helt seriöst vad äre för dag idag? det känns som lördag ;p men aja, idag äre inte mycket vi ska göra dra ner på stan i kväll kanske ;) men innan det ska vi äga ut saras lillbrorsa på X-box. hahah, men det gör vi lätt ;D harinet mer att skriva men vi lovar att bloggen blir mer intressant  snart... kan hålla med om att det inte är så mkt att läsa just nu x''D aja, pussspåer alla söta!

måndag

måndagar är till och med tråkiga när det är lov! det händer ingenting... har bara suttit och glot. hoppas det är roligare i morron. har ingenting att skriva för vi har inte gjort någonting idag. men det är väl tur att man har en blogg ;)... men nu har vi inget att skriva så ni kan ju alltid lyssna på en as bra låt! :D lyssna & njut!


En kort tur..

Det blev en kort tur nere på stan, det är så trist väder så vi gick hem istället. Nu sitter vi med webben och skriver med några snygga killar!:D

Ikväll blir det en lugn kväll, vad ska ni göra?


stresss

Nu är vi klara för att dra ner på stan och träffa folk. Bloggar sen när vi kommer hem ;)

Bloggar mer i morgon...

MYSS

nu har vi haft mysss... elr vi ska ha det hela natten men än då ;) blogg.se är så jävla segt i kväll. konstigt? inte precis. det blir inge mer bloggande för oss denna lördag men imorron då är det än ny dag och vi vet redan vad vi ska göra, men det säger vi inte! ha-ha, så nu har ni nåt att undra över ;) men lovar att skriva i morron, men så länge säger vi GoNatt bloggläsare och så hörs vi imorron ♥

fest? nej!


ibland äre jobbigt!!


äntligen helg

Godmorgon bloggen!
sovit gott? nu är det lördag och man kan bara slappa! och det är ju lov nu också!!! i en hel vecka... det är ju underbart! Idag har vi ingenting för oss får se om vi åker ner på stan och träffar lite folk. Det snöade här i går kväll :'o vill inte ha vinter... - sommar tack <33 men bloggar mer idag när vi kommer hem... älskar er och tack för alla fina mejl vi har fått :'D (intesaralollo@hotmail.com) för dom som inte vet ;)


Hiss eller diss

Alla fjortisar där ute går och bär sånna här fjortisglasögon, vad är vittsen med dom?! Dom är randiga så man ser ju knappt något när man har dom på sig! Dom är inte ens snygga!

Vad tycker ni, HISS ELLER DISS?


Kort skoldag

Idag har vi haft världens skönaste dag, eller hela dan har inte gått än! Vi började skolan 8 och slutade 10.15, så vi drog direkt ner på stan och gick till våran nagelfixare och fick nya fina naglar. När det var klart gick vi till waynes coffee och åt lunch. Efter en god lunch gick vi på stan, tyvärr var det väldigt utplockat, så vi hittade inte rätt storlekar på något vi ville ha.. Dagens köp blev bara sockar, ett armband från Härnösands smyckesaffär och godis!
Schema

En ny vecka har satt igång och vi SKA blogga en massa nu!;)
Här får ni en snabbtitt på vad som händer för oss i veckan:

Måndag: Fika nere på stan
Tisdag: Låång skoldag sen blir det slappa!
Onsdag: Sola
Torsdag: Inget planerat än.
Fredag: Fest hos en vän

Sen är det looooov!!!!;D

2 månader sen....

...eller vad var det?
Nu har vi inte uppdaterat bloggen på år typ -.-" det är för mycket i skolan... har prov varje vecka! + minst ter läxförhör ;// så vi har verkligen inte hafte tid att blogga. sara sitter och pluggar till sitt so prov just nu. vi börjar igen kl. 13.10 då har vi musik. sen har sara prov och lollo slutar. vi har så mkt att skriva men orken är för dålig x)
men nu ska vi lysssna på musik och lollo ska förhöra sara ;) pusssshej<3

RSS 2.0